Visul oricărei femei este să scape definitiv de părul nedorit simplu, rapid, fără durere și fără efecte secundare. Din aceste considerente, specialiștii au adaptat și au tot îmbunătățit tehnologia de epilare definitivă.

Noul Intense 3000 E-light îmbină armonios avantajele tehnologiei IPL cu noua tehnologie SHR și cu rezultatele Radiofrecvenței Bipolare (R.F.). Prin folosirea metodei de epilare IPL se obține o distrugere de 90% a firelor de păr nedorite în urma ședințelor recomandate de specialiști. Aparatul emite o căldură controlată de până la 45 de grade Celsius, optimă pentru rezultate rapide și sigure.

Tehnologia E-light este recunoscută pentru rezultatele pe care le oferă pe pielea închisă la culoare, bronzată sau pe firele de păr roșcate, blonde sau albe, imposibil de epilat definitiv prin tehnologiile tradiționale.

Tehnologia poate să fie folosita și pe timpul verii în condiții de siguranță deplină, indiferent de zona tratată. Tratamentele nu sunt deloc dureroase comparativ cu vechea tehnologie.

Intense 3000 E-light folosește energie calorică optică prin tehnologia SHR și aduce un aport important de caldură. Aceasta funcționează perfect în combinație cu energia calorică emisă de radiofrecvență, aducând rezultate vizibile și importante. Terapia prin E-light folosește mai multe lungimi de undă și radiofrecvența pentru a trata zona țintită. Țesuturile afectate de rozacee, pigmentare, vase capilare sau riduri vor absorbi nivelul de energie necesar pentru a distruge cauzele afecțiunii. Acest lucru va permite în scurt timp reluarea procesului de producere a elastinei și colagenului. După câteva ședințe, cu ajutorul tratamentului corespunzător, aspectul pielii va fi vizibil îmbunătățit. Tenul va căpăta un aspect intinerit și luminos, semnele succesului pentru clienții dumneavoastră.

Cum funcționează:

Lumina focalizată generată de aparatele INTENSE de la L'Ortec Medical se aplică în zona în care se dorește tratamentul și este absorbită de melanină, transformându-se apoi rapid în energie termică. Datorită căldurii, rădăcina și foliculul pilos sunt arse, determinând căderea părului nedorit și împiedicând creșterea pe viitor. Căldura generată ajunge și la capilarele care hrănesc foliculul pilos și firul de păr astfel încât încetarea creșterii părului este garantată.

Epilarea definitiva prin IPL și tehnologie SHR de la L'Ortec Medical este extrem de sigură, aparatul fiind creat în așa fel încât lumina emisă nu dăunează pielii sau țesutului din jurul folicului de păr.

Durerea sau disconfortul sunt aproape inexistente, iar pielea este imediat rehidratată cu o loțiune specială care oferă o senzație plăcută.

Eficiența tratamentului:

Lumina intens pulsată, la o frecvență atent aleasă este absorbită și transformată în căldură în foliculul de păr, ducând la distrugerea definitivă a rădăcinii firului de păr. Acesta va începe astfel să cadă de pe zonele supuse tratamentului IPL chiar de la prima ședință când aproape 30% din firele de păr dispar, urmând ca în următoarele ședințe până la 90% din firele rămase să cadă și ele.

Deoarece lungimea de undă poate fi controlată cu o mare precizie, tratamentul poate fi adaptat în funcție de fototip. Astfel, veți putea oferi tratamente de epilare și pentru persoane cu piele mai închisă ori bronzată fără a fi nevoie de tratamente de depigmentare care să le preceadă pe cele de epilare. Se elimină în acest fel riscul de ardere mai mare generat de surplusul de melanină, iar tocmai datorită acestui surplus, rezultatele vor apărea mai rapid.

Tratamentele de epilare definitivă prin IPL-SHR cu ajutorul aparatelor INTENSE reprezintă o investiție pe termen lung. Clienții care apelează la un astfel de tratament pentru o anumită parte a corpului realizează rapid că tehnologia funcționează fără efecte secundare și revin pentru noi tratamente. În plus, tratamentele eficiente și cu rezultate finale se desfășoară pe o perioadă de câteva luni până la un an, rata de recomandare fiind în general extrem de bună.

Contraindicații:

* tulburări de coagulare ale sângelui sau tratament cu anticoagulante;
* tratamente cu substanțe fotosensibilizante;
* pacemaker cardiac;
* suferinzii de hemofilie;
* patologii și înroșeli ale pielii;
* diabetici (pentru cei care au diabetul sub control nu există niciun risc).

Aparatul poate fi folosit cu succes în tratamente de întinerire sau rejuvenare pentru gât, față, decolteu sau mâini, fiind sigur și confortabil. Datorită construcției solide și materialelor de înaltă calitate, poate fi folosit în mod continuu, iar interfața prietenoasă și software-ul inteligent accesate pe ecranul tactil color de 8,4 inch oferă suport prețios operatorului, care este asistat aproape complet. Mobil, de dimensiune mică, silențios și fiabil, aparatul Intense 3000 E-light se va adapta perfect cerințelor dumneavoastră de business și tratamentelor dorite de clienți.