Număr de telefon

+40 722 382 635

Email

contact@ancaroman.ro

Zile lucrătoare

Marți - Vineri: 13:00 - 21:00; Sâmbătă: 10:00 - 17:00

Tehnologia folosita pentru epilare definitiva

Laserul diode SmARTy combina cele 3 lungimi de unda (755/808/1064nm) fiind potrivite pentru toate tipurile de piele si pentru orice textura a parului.

Alexandrite Laser (lungime de unda 755mm) reprezinta standardul GOLDEN pentru parul subtire.

Speed Laser (lungime de unda 808mm) reprezinta varianta clasica de lungime de unda in domeniul laserelor pentru indepartarea parului. Adancimea penetrarii, puterea mare si rata de repetitivitate mare fac ca tratamentul sa fie extrem de rapid. De asemenea, lungimea de unda 808mm are un nivel mediu de absorbtie a melaninei, facand-o sigura pentru pielea mai inchisa, ideala pentru indepartarea parului de pe brate, picioare, obraji si barbie.

Yag Laser (lungime de unda 1064mm) reprezinta o solutie concentrata pe tratarea tipurilor de piele închisă.

Laserul este dotat totodată cu o tehnologie inovativa de racire, CoolTech, pentru a raci si proteja pielea impotriva ranilor, fiind astfel un tratament sigur si confortabil, fara durere.

Totodata modul de lucru este dual: HR- Hair Removal (statica) sau SHR- Super Hair Removal (dinamica, in miscare) determina o maxima eficienta in indepartarea parului nedorit. Metoda SHR, actioneaza prin incalzirea graduala a dermului, pana la atingerea temperaturii (energiei calorice) eficiente, necesare pentru distrugerea prin fotocoagulare a folicului pilos, permitand un rezultat complet, cu mentinerea integra a epidermului si utilizand o rata mare de repetitie, cu impulsuri scurte. Energia este transmisa la nivelul dermului si asigura o acoperire perfecta, in timp ce tehnologia ”ChillTip™” raceste eficient suprafata cutanata, pentru un rezultat complet, dar cu o experienta placuta, fara durere.

Pe parcursul efectuarii sedintelor firul de par se va regasesi in cele 3 etape de crestere: Anagen, Catagen și Telogen.

Doar in faza anagena laserul actioneaza asupra foliculului pilos avand efectul dorit.  Din acest motiv tratamentul poate dura pana la 12 luni sau chiar mai mult, sedintele vor putea fi repetate la 4-6-8 saptamani, in functie de reactia fiecarui organism.

Parametrii tehnci si functionali

Laser tip Diodă laser cu 3 lungimi de unda
Nume brand M&B
Lungime de undă 1064+808+755nm
Metoda de control Touch control
Densitatea de putere 1 ~ 120J/cmp (ajustabil)
Gama de latimea impulsului 10 ~ 1.400ms (ajustabil)
Dimensiunea laserului 12 * 28 mm – 10 bare
Frecvenţa impulsurilor 1-10 HZ
Tratament cap temperatura 0-4 ° C
Sistem de răcire Sapphire dual ChillTip™ contact cooling style – apa distilata
Puterea nominală 2500W
Putere generator laser 1000 W
Clasificarea de securitate: Clasa I, tip MB
Dimensiune 100*40*60mm(L*W*H)
Greutate 56kg