Număr de telefon

+40 722 382 635

Email

contact@ancaroman.ro

Zile lucrătoare

Marți - Vineri: 13:00 - 21:00; Sâmbătă: 10:00 - 17:00

Recapătă-ți încrederea în tine!

Ten curat, fără pete roșii și cicatrici. De acum înainte poți spune adio coșurilor inestetice. Uită de tratamente fără rezultate, creme de acoperire și disconfortul creat de acnee.

Avantajele tratamentului pe care ți-l ofer:

• Este o soluție pe termen lung
• Reduce numărul de coșuri inflamate și apariția altor coșuri active
• Previne dezvoltarea cicatricilor cauzate de acnee
• Scade impactul psihologic negativ indus de acnee asupra pacientului în relația sa cu cei din jur

Dr. Trifu Rodica
Dr. Trifu RodicaDoctor Dermatolog

"Anca a tratat fiecare pacient cu profesionalism și dedicație. Nu a întors spatele nimănui și a obținut rezultate foarte bune chiar și în cazurile mai puțin fericite. Mă bucur că am avut încredere în ea și o recomand cu căldura oricui suferă de această afecțiune."

Tratamente personalizate

Am colaborat cu doamna doctor Trifu Rodica, medic specialist în Dermato-venerologie din 2008, timp în care am acumulat multă experiență în ceea ce privește tratamentul acneei.
Doamna doctor este o somitate in domeniul dermatologiei și de aceea a fost o deosebită placere pentru mine să colaborăm, deoarece am învățat multe și am avut de-a face cu câteva cazuri dificile, pe care le-am finalizat cu succes.
Am lucrat mereu ascultând indicațiile doamnei doctor și întotdeauna am căutat să îmi îmbunătățesc cunoștintele pentru a oferi un tratament cât mai potrivit fiecărui client.
Dacă și tu vrei să scapi de acnee, te invit să începem cât mai curând tratamentul!

Rezultate tratament

Aici puteți vedea ce rezultate se pot obține, cu poze de la începutul tratamentului, pe parcursul tratamentului și rezultatul final.

Matei

Ștefania

David

Andreea

Alege tratamentul eficient pentru tine!